Programridning

Dakar blev bra sur på mig ett par gånger idag, han tyckte jag var väl mycket på honom för att få böjt vänstersidan. Då tvärnitade han och ville inte gå framåt. Skolorna åt vänster är svåra så jag får ju tyvärr fortsätta att vara ettrig på honom där :P

Idag fick jag ridit igenom programmet en gång till så nu känns det okej. Inte säket jag får tillfälle att rida det imorgon men det gör inget isåfall. Inte för att allt fungerar men det kommer inte hinna bli bättre till på lördag ändå så imorgon satsar jag på ett kortare lösgörande ridpass och bara checkar av honom.

Fiona blev supefin i traven idag efter en stund i skritt med övergångar till halt. I traven är det lättare att gå på henne så hon går framåt än i skritt där hon gärna blir otaktmässig. Vi nöjde oss när hon blev så fin, så det blev inget galopparbete.

Försöker just nu få tag på en trevlig hoppsadel till henne och det lutar åt att det kan bli den här.



På tal om annat så fick jag skicka tillbaka mina fina ridstövlar igår, upptäckte att de gjort dem för korta på utsidan så nu lär jag väl få vänta ca 11 veckor till :( Får rida i mina slitna med hål i tills dess mao.