Ridit igen

Nu har Zantana vilat sedan midsommardagen, då han efter att ha dragit av sig en sko förra söndagen inte var helt fräsch. Innan dess hade han ju vilat i 1½ vecka för en spark på bakbenet så han har tagit det rätt lugnt hela juni :) Men idag kollade jag hur han såg ut och kunde inte se något alls så tog ett kort ridpass.
Zantana var fokuserad och kändes lika fin som sist jag red, alert och lagom pigg trots att han är ute dygnet runt. Jobbade i vanlig ordning med övergångar, åttvolter och att få höger bakben in under kroppen. Var väldigt nöjd med honom och det är så himla skönt att det går att rida så här sällan och ändå är han helt med och håller sig på mattan ;)
Med Fiona har vi haft lite sadelproblem, vi lånade hem en Jaguar XKC från Trollhättan förra veckan men den var nog lite trång i bommen så den gled fram och upp på bogbladen. Imorgon kommer det en Amerigo Vega dr. hit som vi ska prova så håller tummarna att det kan vara något. Trots att hon gått väldigt lite var hon superfin ett pass förra veckan när vi provade Jaguaren. Nu får vi hoppas de kommer igång igen snart.
 
Jag har iaf två veckor kvar att jobba till min 7-dagars ledighet och sedan jobbar jag två veckor till innan tre veckors semester. Hoppas verkligen det kan flyta på lite mer med Zantana nu också, är ju inte omöjligt att man skulle kunna tänka sig någon tävling i höst.