Tappskor

Tappskor har vi haft gott om i vanlig ordning ;) det var inte annat förra sommaren heller. Idag kom hovslagaren och slog på ny sko fram, han har gått barfota där hela veckan men det går ändå bra när han inte rids och går på gräs.
Nu får vi se hur länge han kan behålla dem på, det är ju nästan så jag förväntar mig att hitta honom i hagen utan någon sko varje dag när jag är där.
Innan hovis kom var jag nere och hämtade upp Fille till stallet och det blev ett ridpass med mest skritt och trav. Han var lite mer med på mina villkor idag, vilket var väldigt kul :) Jag pratade lite snabbt med Susanne här efter passet och skrattade åt att mina villkor kanske inte precis är hennes så det finns ju inga garantier att hon är lika nöjd som jag var. Fast kan knappast förändra så mycket på en vecka så det ska nog gå bra. Red i min egen sadel idag också och det var en befrielse för mina nedre regioner ;) som tog hårt stryk av Susannes djupare, mer slutna sadel som jag inte hade bra plats i. Det finns ridskav och så finns det ridskav =o