Två ridpass

Igår red jag Zantana innan vi gav oss iväg till Horse Show. Var riktigt nöjd med passet då vi var duktiga och red lite mer på raka spår. Fiona och Erica var inne samtidigt och det både gjorde det både lättare och krånglade till det då hon fungerar som något slags magnet för Zantana :)
Horse Show då...Vi kom iväg ganska sent och så stannade vi till och åt på Thai Lee i Kungälv. Strax innan tre var vi framme och jag fick iaf  hunnit se på Kittels clinic som var intressant och trevlig att titta/lyssna på innan förmiddagens show var slut.  Sedan gav vi oss ut på stan då Erica och Amanda ville till en butik på Kungsgatan som heter Tessie. Fick köpt en söt tröja till Thea där och Erica handlade en hel del :)
Sedan tillbaka till Scandinavium och mässan där Thea tillbringade tur efter tur på "tjuren", hon började med att sitta i 19 sek. men efter sista åkturen hade hon suttit i 37 sek.!! =) Envisa unge ;)
Vi fick kikat på några få ekipage i hoppning också men sen var det dags att bege sig hemåt, skoldag på fredagen för Erica och Thea.
 
Idag red jag Zantana på eftermiddagen och han var ganska ofokuserad...gnäggade och gnäggade men inga svar. När jag väl hoppat och ridit en stund var det såklart någon som gnäggade och Zantana blev helt till sig att han äntligen fick svar. Men vi redde ut det och han kändes fin idag faktiskt, fin bjudning och helt underbar att sitta på emellanåt. Mina fina lilla bebis :) Skydden som jag köpt  glömde jag ju förstås så dem fick jag inte provat. Imorgon får han vila och jag ska ha en efterlängtad sovmorgon.