Tusenfryd

Häromdagen tog vi en dagstur jag och tjejerna hop med hela familjen Pousar till Tusenfryd i utanför Oslo...Norges motsvarighet till Liseberg. Det var riktigt fint där och inte så hårt tryck med folk som på Liseberg. De hade även ett litet badland med ett par rutschkanor och det var uppskattat särskilt av de två mindre, Nelly och Thea. Jag var ju tvungen att visa mig på styva linan så åkte ju allt som fanns och det var vissa gånger med skräckblandat förtjusning. Petra har en massa bildbevis och de visar nog att det mest var skräck ;)
Här är ett men denna var snäll och riktigt härlig :)...dock blöt.
 
 
Annars har det varit lite aktiviteter här hemma. Snälla pappa är här och grejar och vi har kånkat och burit en mängd med markplattor som skulle flyttas ur vägen, pappa har grejat med muren ute och trappan här inne upp till loftet som nu även ska kläs med matta och jag har fyllt hela hästtransporten med skräp som ska till tippen. Imorgon när jag ätit frukost ska jag börja målen fasaden som jag tvättade häromdagen...kör väl på fram till 12 då troligen solen värmer för mycket mot den väggen. Vi ska väl troligen börja att fixa iordning på parkeringen här på utsidan med plattor och mur, men vi får väl se hur långt vi kommer i sommar.
Igår var jag och Erica på Torp och det blev en del kläder till både mig och henne och lite till Thea med, kul att shoppa med sin tonårig så man kan få lite tips hur man ska klä sig ;)
Jag som tidigare varit lite märkesklädesfixerad nöjde mig nu med att handla på Gina Tricot och Vero Moda och är väldigt nöjd med det. Man får anpassa mun efter plånbok, haha.
Fick köpt en randig topp, två stickade tröjor, ett par härligt slitna, lappade jeans, två linnen och en bh.
Nu blir det snart en sväng till Coop för att inhandla varor till dagens middag som blir köttfärslimpa efter recept från Saras Delikatesser. Allt annat hon gör är ju så gott så detta är nog också toppen :)