Hög volym

Fiona och Erica var superduktiga på hoppträningen, det är riktigt roligt att se hur mycket det hänt med Fiona sedan vi köpte henne. Jag åkte därifrån vid 13.30 men då hade iaf Erica hoppat färdigt. Hem för att fixa det sista och snart började barnen trilla in...
 
Vilken djudvolym det blev i huset med 13 barn samlade...tur det bara varade i två timmar ;). Kalaset avlöpte iaf enligt plan, dessutom hade jag sällskap av Petra och Erica och Amanda skötte lekandet, skönt. Hade dessutom sådan tur att mitt vuxna sällskap plockade undan nästan allt medan jag fick passa ungarna från att ramla över altantäcket när de fiskade i "fiskdammen" :) Tack Petra =)
 
Sedan blev det stallet igen, tog en promenad med Zante och hade sällskap av Petra och Pärlan. Idag gick vi runt fåren och det var ganska spänt hela tiden men han skötte sig fint och knatade på framåt. Ställde honom i stallgången när vi kom tillbaka och det gick bra först men efter en kort stund backade han så grimskaften stramade och då fick han lite halvpanik. Fick ta tag i grimman och leda framåt och försöka lugna honom och det gick bra, men borstade bara en minut till efter det. Kan nog ha varit så att det hade varit nog med intryck för stunden, så han fick går in i boxen och vara ifred lite :)
 
Nu är det bara kvällsfodringen kvar och sedan kan man slappna av, och då är det snart dags att hoppa i säng för imorgon blir oxå en lång dag.
 
Thea på kalaset
 
 
Och söta Zante