Thea har fyllt 7 och Zantana är igångsatt

Thea fyllde sju år den 8 september och i helgen som gick hade vi barnkalas här hemma. Hade bakat tårta och så blev det korv med bröd och godis förstås. Lite kort från dagen:
 
 
Vi hade ju sån tur med vädret att det gick att leka och äta ute till barnens förtjusning :)
 
Hemmaprojektet då: Det har stannat av lite då vi väntar på resten sten som fått beställas. Har dessutom fått tag på sten till mur som just nu ligger på planen utanför huset i väntan på att resten marksten ska läggas.
 
Zantana då: Han har haft en lång sommarvila och tanken var att börja jobba honom redan för ett par veckor sedan. Fast orken och tiden har inte räckt till då jag jobbat dagtid + övertid de senaste två veckorna, men igår började jag iaf med honom och de (Zantana och Fiona) har dessutom stallats in sedan i söndags. Det gick över förväntan med arbetet kan man nog säga, upplevde inte att han hade tappat något sedan i våras. Inga problem med bommar, stolar eller presenning på marken...han tuffade på och var arbetsvillig. Har jobbat två dagar och nästa pass blir med sadel.
 
Erica har sin praovecka nu och i söndags körde jag ner henne till Hickeys stall där hon ska vara tills nu på söndag. En intressant vecka hoppas jag det blir för henne. Vi fick passa på att ta en sväng till Ullared också och fick handlat lite smått och gott, bla ett par täcken till hästarna, ett tjockt bett med fasta ringar till Zantana och lite kläder till Thea.
 
Jag har förresten fyllt 40 och men det är ju av mindre vikt ;)