Bakläxa

Hann inte värma upp tillräckligt igår och underlaget var inte kul heller, väldigt djupt och tungt. Men det var ändå en del brister att tänka på framöver som jag inte kan skylla ifrån mig ;) Formen, som jag jobbat mycket med, måste bli ännu lite mer öppnare. Jag har bättre koll på att han inte dyker ner och blir sådär superkort men jag måste släppa upp och fram honom mer. I traven rider jag i för överilat tempo, han måste bli lugnare i steget och jag ska rida mer övergångar och jobba med att reglera steglängden innan skrittövergång tex. I galoppen var han riktigt stark och tråkig igår men jag tror mest det beror på att vi började galoppera med krav direkt, när jag rider själv måste jag galoppera honom en stund innan han slappnar av och jobbar på ett bra sätt. Fick ändå en bra uppgift att träna på framöver och det var bågar ut från och tillbaka till långsidan, så nu börjar vi med förvänd galopp. 
MÅSTE oxå börja rida mer från bokstav till bokstav och inte så planlöst som jag gör nu.
Efter ungefär en kvart började Zantana kännas fin och det är den tid han behöver för att komma igång, grämer mig att jag inte började värma tidigare :(
I traven jobbade vi med takten och formen. Längningar och serpentinbågar.
Hinner inte mycket på en halvtimmas träning, men igår var vi rätt slut båda två då Christian håller ett ruskigt tempo. Nästa träning får jag börja värma 20 minuter innan eller rida 45 minuter, får fundera på det.
Var inte särskilt nöjd när jag hoppade av igår, men när jag såg videon kändes det iaf lite bättre för det ser bättre ut än vad det känns och det var iaf lite tröst :) 
Måste be Erica filma mig en gång innan nästa träning för Christian, det är väldigt svårt att veta precis hur formen är så där behöver jag hjälp att se.