Tillbaka till vardagen

Nu är vardagen nästan som vanligt igen, skolan har börjat och semestern är slut...dock går hästarna fortfarande nere på betet de flesta dagarna.
Thea kom hem från Sjöstjärnanas ridläger med nya kunskaper och upplevelser i bagaget. Hon var inte supernöjd med sin häst under veckan men desto gladare att få komma hem och ta hand om sin alldeles egna Qelley :-) Hon har hoppat, ridit dressyr, lufsat i skogen och galopperat i full fart på grusvägarna och allt är Qelley med på. Vi börjar lära känna henne mer och mer och tycker hon är en härlig ponny på alla sätt än så länge. Lite känslig och vaken utan att vara det för mycket, snäll att leda och greja med, fin att rida och söker sig i form när Thea hittar knapparna...tror detta kommer bli toppen :-)
Jag och Zantana tragglar oxå på, mycket fokus på byten och serier för det är det som funkar minst bra. För övrigt är jag väldigt nöjd med ridningen då Zantana ger en härlig ridkänsla för tillfället ;-) Jobbat mycket med liksidighet och rakrikning och tycker det gett gott resultat. Ett tag slet han bakskorna väldigt olika men sist skoning såg det väldigt bra ut vilket är ett kvitto på att han är mer jämn.
EM i ridsport har precis gått av stapeln i Göteborg och i lördags tog oss tid att tillbringa en heldag där. Det blev U25 hoppning, maratonkörning, mässbesök, en hamburgare på The Barn och lite shopping i city. Härlig dag :-)
Häromdagen fick vi oxå till den näst intill obligatoriska björnbärsplockardagen vilket resulterade i ett kakbak :-)
Nu går vi snart in i september och gillar faktiskt när det blir lite mörkare på kvällarna, man kan tända mysig belysning och levande ljus och med gott samvete kura ihop under en filt framför TV:n. Härliga höst, och dessutom fyller både Thea och jag år :-)

Kommentera här: